Custom made bedrukte relatiegeschenken, promotieartikelen en merchandise

   

Showroom Amsterdam

Relatiegeschenken, custom made uit het Verre Oosten of uit voorraad Amsterdam.

Amsterdam is sinds oprichting onze basis van waaruit we klanten in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland, met bedrukte relatiegeschenken bedienen. Veel klanten komen uit Amsterdam en omstreken. De Amsterdamse regio heeft een groot aantal groothandels in relatiegeschenken. Je wordt dan ook niet zomaar dé groothandel van bedrukte relatiegeschenken met logo van de regio, ahum. Wij hebben een brede ervaring in het bedenken van leuke en originele geschenken voor jouw relaties.

Bedrukte relatiegeschenken uit Amsterdam

Wij leveren veel verschillende relatiegeschenken vanuit Amsterdam. We zijn een allround meedenker met specialiteit in maatwerk vanuit China met een eigen kantoor aldaar. Leuke of unieke relatiegeschenken, bedrukte tassen, promotioneel textiel, relatie geschenken en promotiematerialen, alles kan. Het logo van de gemeente Amsterdam kun je niet zomaar op een relatiegeschenk bedrukken. Vergewis je ervan dat als je het logo van Amsterdam wilt gebruiken, je ook de rechten van dit Amsterdamse logo bezit.

Waarom unieke relatiegeschenken uit Amsterdam?

In Amsterdam worden traditiegetrouw veel relatiegeschenken als souvenir gekocht. De groothandel Promoworld relatiegeschenken laat zich bij het vinden van leuke geschenken en give-aways voor jouw relaties mede inspireren door de markt. Met het bedrukken van een logo wordt het uiteindelijk een echt uniek gadget.

Relatiegeschenken uitzoeken in onze showroom in Amsterdam

Veel relaties vinden het handiger een geschenk om relatiegeschenken te mogen uitzoeken in onze showroom in Amsterdam. Of het nu een uniek, origineel, eco of juist goedkoop relatiegeschenk moet zijn. Het juiste relatiegeschenk vind je bij ons. In een gesprek met een van onze collega’s onstaan vaak hele leuke ideeën. Dat is echt iets anders dan bladeren in een catalogus of surfen op internet.

Welkom in Amsterdam met al jouw vragen

Graag gaan wij aan de slag met jouw open briefing waarin doelgroep, doelstellingen, budget indicatie, gewenste aantal, het logo en de levertijd de belangrijkste onderdelen zijn. Ook als een speciale geschenkverpakking nodig is of als je verschillende items bij elkaar in een goodie bag wilt, regelen we dat voor je van begin tot eind.

Back to top