Custom made bedrukte relatiegeschenken, promotieartikelen en merchandise

   

Offerte aanvragen

Hoe vraag ik een offerte aan? (alleen voor bedrijven en instellingen)

Een offerte aanvragen voor (on)bedrukte relatiegeschenken is eenvoudig en geheel vrijblijvend. Indien je het product van jouw keuze hebt gevonden, vul je het aantal in, geeft de gewenste bedrukking aan en klikt op “In offertemandje”.  Daarna ga je naar je offertemandje, vult jouw gegevens in en klikt op de oranje button "Offerte aanvraag versturen". Ter bevestiging ontvang je daarna een e-mail zodat je weet dat de aanvraag door ons is ontvangen. Binnen 1 tot 2 werkdagen mailen wij onze offerte. Mocht je een speciale aanvraag hebben dan nemen wij contact met je op om het een en ander door te spreken. Het kan zijn dat wij in dat geval iets langer met jouw aanvraag bezig zijn om de mogelijkheden te onderzoeken en je de scherpste prijs te kunnen aanbieden.

 

Zijn de prijzen op de website inclusief bedrukking?

In principe zijn alle prijzen op onze website voor blanco artikelen, mits in het productscherm staat vermeld dat een artikel inclusief bedrukking van 1 of meerdere kleuren is. De prijs in onze offerte is wel inclusief bedrukking/bewerking, indien je dat in jouw aanvraag hebt aangegeven.

 

Hoe kan mijn logo op de producten geplaatst worden?

Er zijn verschillende manieren om producten te personaliseren. Voor de meeste technieken kun je bij ons terecht, echter niet ieder artikel kan middels elke techniek bedrukt of bewerkt worden. Een korte uitleg over de verschillende druktechnieken vind je hier .

 

Kan ik van tevoren een sample ontvangen?

In de meeste gevallen is het mogelijk een sample te ontvangen. Stuur ons hiervoor even een mailtje op info@promoworld.nl. Je betaalt het sample en een bijdrage in de verzend- en administratiekosten vooruit. Bij een bestelling naar aanleiding van het sample worden deze verzend- en administratiekosten op de uiteindelijke factuur in mindering gebracht.

Voor grote en/of speciale projecten is het ook mogelijk om bedrukte samples op te vragen. Voor de kosten en de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 

Hoe kan ik een bestelling doen?

Als je akkoord gaat met de offerte die je hebt ontvangen, kun je heel makkelijk bestellen door ons dit, bij voorkeur per mail, te laten weten. Vermeld in je mail het offertenummer (O-….), factuur- en afleveradres en de gewenste uiterlijk leverdatum. Mocht je het logo al in het juiste bestandsformaat hebben, dan kun je deze meteen meesturen. Als wij je bestelling hebben ontvangen, mailen we je de vooruitbetalingsfactuur. Zodra de betaling door ons is ontvangen, gaan we voor je aan de slag.

Back to top