Custom made bedrukte relatiegeschenken, promotieartikelen en merchandise

   

Disclaimer en privacy statement

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de website Promoworld.nl van Promoworld relatiegeschenken te Amsterdam. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

 

Privacy statement

Je kunt te allen tijde Promoworld.nl anoniem bezoeken. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van jou nodig hebben. Bijvoorbeeld voor (interne) statistische gegevens, of om met jou te corresponderen bij offerteaanvragen en bestellingen. Promoworld.nl Amsterdam gebruikt jouw gegevens uitsluitend om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn en verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Uiteraard kun je op ieder gewenst moment verzoeken jouw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

 

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Alle op de website genoemde en getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. 
Wij doen er alles aan om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Promoworld.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
Indien je informatie op de website tegenkomt welke -op welke manier ook- onjuist is, stellen wij het zeer op prijs als je dit telefonisch of per e-mail aan ons kantoor in Amsterdam door wilt geven.

 

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Promoworld relatiegeschenken in Amsterdam of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Promoworld.nl. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming van promoworld.nl

Back to top