Hooded scarf - knitted acryl

Prijs op aanvraag
Opdruk toevoegen
Aantal kiezen
Aantal Prijs
vanaf 100 Prijs op aanvraag
Verder
Uw prijs
De gewenste hoeveelheid is momenteel niet voorradig
U kunt uw logo in het Offertemandje uploaden
  • A360-TOW_PT08
Warm, comfortabel, zichtbaar en knetter opvallend. Deze muts en sjaal ineen, ook wel een Hooded...meer
Warm, comfortabel, zichtbaar en knetter opvallend. Deze muts en sjaal ineen, ook wel een Hooded sjaals genoemd is de perfectie muts-sjaal combinatie. Ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, zo zorg je ervoor dat je merkt opvalt en klanten of medewerkers lekker warm blijven.

Jong of oud, lopende, op de fiets of met het OV, de Hooded sjaal sla je makkelijk en snel om, combineert goed bij je maatpak, je mantel, maar past uiteraard ook boven je bomberjack. Het is zeer geschikt voor verschillende doelgroepen, hierdoor bereik je met 1 artikel een groot deel van je doelgroep.

De Hooded sjaal biedt niet alleen warmte en comfort, maar het is ook een opvallend promotiemiddel voor je merk. Het is nieuw, hip, trendy en tegelijkertijd ook een beetje old skool als opvallende opvolger van de hoody sweater. Laat je merk opvallen met dit innovatief product dat volledig gepersonaliseerd is met een gebreid patroon of kies voor onze polarfleece optie.

Hooded sjaal zorgt voor zichtbaarheid, merkherkenning en heeft een positieve associatie omdat het een nuttig en kwalitatief hoogwaardig artikel is. De social media aandacht van een dergelijk hip en nieuw artikel zal een extra bijkomende factor zijn voor je merk.

De Hooded sjaal wordt custom-made gefabriceerd vanaf 100 stuks en verkrijgbaar van 100% acryl,

Eigenschappen

Materiaal: 100% Acrylic
Laatst bekeken