Custom made bedrukte relatiegeschenken, promotieartikelen en merchandise

   

Custom made premiums

Creativiteit kent geen grenzen, maar creatieve ideeën betekenen vaak ook dat het artikel op maat gemaakt moet worden. Wil je graag een relatiegeschenk op maat laten maken, ook dat kan bij Promoworld Amsterdam! We zijn namelijk onderdeel van Pure brand productions BV (www.pure.nl). Pure heeft naast het kantoor in Amsterdam collega's in Hong Kong en China en richt zich op maat productie en import in grotere oplagen.  (lees verder onder de foto)

Pure is een creatief communicatie-productiebureau dat zich richt op fysieke vormen van communicatie. Pure zet haar productiekennis in, om ervoor te zorgen dat creatieve ideeën een zo groot mogelijk effect hebben. Met als resultaat een tastbaar product dat de impact van uw concept en merk maximaliseert.

Pure biedt praktische ondersteuning bij de uitvoering van uw marketing-/communicatieproducties. Zie Pure als een regisseur, extra collega of duizendpoot. Hoe dan ook, als neemt Pure u werk – en zorgen – uit handen.

Bij Pure kunt u alle fysieke marketing- en communicatiematerialen laten ontwikkelen, produceren, beheren en leveren. Zonder tussenschakels die geen waarde toevoegen. Pure beschikt over een unieke combinatie van twee specialismen. Het eerste draait helemaal om grafische producties zoals plano drukwerk, verpakkingen en POS materiaal. En bij  het tweede specialisme ligt de focus op custom made promotionele artikelen. Een combinatie met veel synergie. Over het algemeen zijn de oplagen groter tot veel groter bij Pure in vergelijking met Promoworld.

Belangrijk onderdeel van de visie van Pure is dat productie en creatie elkaar inspireren. Met de betrokkenheid van Pure heeft u de zekerheid dat creatieve ideeën haalbaar zijn. En uiteraard ook passen binnen uw budget en planning.

Pure heeft ruime ervaring met sourcing in binnen- en buitenland. De thuismarkten zijn Europa en China. Met kantoren in Amsterdam, Hong Kong en China. U profiteert van haar creativiteit in combinatie met onze kennis van materialen, productieprocessen en import. Pure koopt uitsluitend direct in bij fabrieken, zonder tussenschakels die geen waarde toevoegen. We doen bovendien alleen zaken met fabrieken die voldoen aan onze Code of Conduct, die in overeenstemming is met de SA8000® criteria. Deze code bevat de regels waar Pure en haar leveranciers zich aan committeren, zowel milieutechnisch als op sociaal gebied.

Dus als het creatief moet of u heeft een hoge oplage nodig, laat het ons weten.

Kijk ook eens op www.pure.nl

Back to top