Relatiegeschenken Amsterdam

Relatiegeschenken custom made uit Amsterdam

Relatiegeschenken, custom made of uit voorraad uit Amsterdam.

Amsterdam is sinds oprichting onze basis van waaruit we heel Nederland met bedrukte relatiegeschenken bedienen. Maar veel klanten komen nog altijd uit Amsterdam en omstreken. De Amsterdamse regio heeft nog altijd een groot aantal relatiegeschenken groothandels. Maar je wordt niet zomaar dé groothandel van bedrukte relatiegeschenken met logo ivan de regio. Wij hebben een brede ervaring in het bedenken van leuke en originele geschenken aan uw relatie.

Bedrukte relatiegeschenken uit Amsterdam

Wij leveren veel verschillende relatiegeschenken vanuit Amsterdam. We zijn een allround meedenker met specialiteit in maatwerk vanuit China met eigen kantoor. Leuke of unieke relatiegeschenken,  bedrukte tassen, promotietextiel, relatie geschenken en promotiematerialen etc. Het logo van de gemeente Amsterdam kunt u niet zomaar op een relatiegeschenk bedrukken. Vergewis u ervan dat als u het logo van Amsterdam wilt bedrukken, u ook de rechten van dit Amsterdamse logo bezit. 

Waarom unieke relatiegeschenken uit Amsterdam?

In Amsterdam worden traditiegetrouw veel relatiegeschenken als souvenir gekocht. De groothandel Promoworld relatiegeschenken laat zich inspireren bij het vinden van leuke geschenken door de markt van het vinden van een goed geschenk voor uw relatie. Met het bedrukken van uw logo wordt het uiteindelijk een echt uniek gadget.

Relatiegeschenken uitzoeken in onze showroom in Amsterdam

Veel relaties vinden het een geschenk om relatiegeschenken te mogen uitzoeken in onze showroom in Amsterdam. Of het nu een uniek, origineel, eco of juist goedkoop relatiegeschenk moet zijn. Het juiste relatiegeschenk vindt u bij ons.

Welkom in Amsterdam met al uw vragen.

Graag gaan wij aan de slag met uw open briefing waarin u doelgroep, doelstellingen, budget indicatie, gewenste aantal en levertijd de belangrijkste onderdelen zijn. Ook als een speciale geschenkverpakking nodig is of als u verschillende items bij elkaar in een goodie bag wilt hebben, regelen we dat voor u tot en met de logistiek.