Over promoworld bedrukte relatiegeschenken uit Amsterdam

groothandel bedrukte premiums, gifts, gadgets, promotioneel textiel

promoworld.nl is de gespeciliseerde groothandel gevestigd in Amsterdam op het gebied van met logo bedrukte premiums, promotioneel textiel, relatiegeschenken, kerst geschenken pakketten, gifts & gadgets, strooigoed en POS materialen. Of u nu op zoek bent naar een bedrukte pen, een bedrukt t-shirt of een bedrukte USB-stick met logo u zult het zeker vinden bij promoworld.nl ! U kunt op de site kijken maar u bent ook vana harte welkom in onze Showroom te Amsterdam.

Met meer dan 40.000 artikelen op onze website is promoworld.nl één van de grootste online aanbieders van bedrukte- of onbedrukte reclameartikelen. 

Promoworld Amsterdam is geen onpersoonlijke bestelsite. Wel kunt u in ons assortiment gemakkelijk zoeken en kunt u een offerte aanvragen die u vervolgens met collega's kunt bespreken alvorens u ons opdracht te geven uw relatiegeschenk met de gewenste bedrukking te maken.

De medewerkers van promoworld.nl hebben ruime ervaring in de promotionele branche en we staan u graag met deskundig advies bij. Ook als uw wens, om welke reden dan ook, niet gerealiseerd kan worden zullen we u mogelijke alternatieven aandragen. 

Met onze ervaring en deskundigheid, gekoppeld aan goede afspraken met gerenommeerde leveranciers staan we garant voor een goede prijs / kwaliteit verhouding voor al uw promotionele acties. De genoemde prijzen op deze website zijn slechts indicatieprijzen franco Amsterdam. Vraag altijd een offerte aan, dan zullen wij u met de prijs verrassen! 

De kracht van promoworld.nl is niet slechts gelegen in het enorme assortiment dat direct uit voorraad geleverd wordt maar desgevraagd kunnen we u maatwerk advies geven. Kunt u voor uw (middelgrote tot grote) promotie geen passend product vinden op onze website, bel ons dan voor de maatwerk mogelijkheden. Kom ook eens kijken in onze showroom in Amsterdam.

Grotere oplagen leveren wij niet uit voorraad, maar betrekken wij via onze eigen kantoor in Verre Oosten rechtstreeks van de fabriek. Hierdoor hebben wij een concurrerende prijsstelling in combinatie met maximale controle op uw levering.